X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Spek aan 't stuk zonder zwoerd Heyde Hoeve €15,-/ kg Spek aan 't stuk zonder zwoerd Heyde Hoeve €15,-/ kg Spek aan 't stuk zonder zwoerd Heyde Hoeve €15,-/ kg
Spek aan 't stuk zonder zwoerd Heyde Hoeve €15,-/ kg Spek aan 't stuk zonder zwoerd Heyde Hoeve €15,-/ kg Spek aan 't stuk zonder zwoerd Heyde Hoeve €15,-/ kg
Spek aan 't stuk zonder zwoerd Heyde Hoeve €15,-/ kg
0 Review | Review toevoegen
Spek zonder zwoerd aan het stuk, ook wel bekend als buikspek, ontzettend lekker om in zijn geheel te braden in de oven of op de BBQ!
€ 15,00
Prijs per kilo
Aantal: 
Bestellen
 

♥HEYDE HOEVE VARKENSVLEES 
Heyde Hoeve varkensvlees komt van Duroc varkens, een ras met zeer goede vleeseigenschappen.
Mals van kwaliteit en uitgesproken lekker van smaak.
De gemarmerde structuur die kenmerkend is voor het Duroc ras zorgt voor een unieke sappige en zachte smaak. 
♥OUDERWETS LEKKER ♥ DE SMAAK VAN VRÜGER!

BEREIDINGSTIPS
Laat het vlees altijd goed op kamertemperatuur komen voordat het de pan in gaat!                             
Kruid het vlees met versgemalen peper en zout.
   Bak het vlees het liefst in een klontje reuzel en roomboter. Dat zorgt voor een heerlijke smaak en jus!                     
Vlees in de diepvries bewaard? Laat het dan heel rustig in de koelkast ontdooien. 
   Dep het vlees goed droog voordat u het gaat bereiden.

SMAAK VAN BUIKSPEK
Buikspek heeft een rijke, vlezige smaak en een zachte textuur. Het vlees bevat een hoog gehalte aan vet, wat zorgt voor een sappige en malse smaak. Door het vlees op de BBQ te bereiden, krijgt het een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant met een rijke smaak.

BUIKSPEK BEREIDEN OP DE BBQ
Buikspek kan op verschillende manieren bereid worden op de BBQ. Meestal wordt het langzaam gegaard (slowcooking) met flink wat rook. Een bereidingstijd van 6 – 8 uur is geen uitzondering. Het buikspek is al veel eerder gaar, maar door de lange bereidingstijd wordt het botermals. Indien gewenst zet je er nog een krokant laagje aan door het zwoerd hard af te grillen.

KERNTEMPERATUUR VAN BUIKSPEK
De kerntemperatuur van buikspek op de BBQ is belangrijk om het vlees op de juiste manier te bereiden. De kerntemperatuur zou tussen de 70°C en 75°C moeten liggen. Gaar je heel langzaam op een lage temperatuur kun je zelfs tot 85 graden, het resultaat is boterzacht en sappig vlees, het is zeker het wachten waard! Het is aan te raden om de kerntemperatuur te meten met een vleesthermometer om er zeker van te zijn dat het vlees de juiste temperatuur heeft bereikt.

AANSNIJDEN VAN BUIKSPEK
Het aansnijden van een stuk buikspek wat botermals is, is een feestje voor je mes. Deze zal er doorheen glijden. Wanneer je een stuk buikspek hebt gegaard is het mooi om er plakken van te snijden, tegen de draad van het vlees in. Zo behoud je de structuur van het vlees. De draad van buikspek loopt parallel aan de huid.

⇒ 100 % Varkensvlees.
⇒ Verpakt onder beschermende atmosfeer.

⇒ Leveringsconditie: Vers, Naturel, Gesealed.          
⇒ Smaak & kwaliteitsgarantie.

LET OP: Dit is een gewogen product waarbij het gewicht per stuk kan afwijken.
Prijzen zijn definitief na weging.


Ontdek zelf de smaak van overheerlijk vlees, prachtig voor u verpakt en daarmee geven wij u een vers en smaakgarantie. Direct vers ingevroren, waardoor smaakverlies en malsheid gegarandeerd blijven.
Door de ervaring weten we precies wat echt een lekker stukje vlees is, maar ook de juiste manier van verwerken speelt mee. Alleen op deze manier mag ons stukje vlees vorstelijk genoemd worden

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

100% Varkensvlees
Allergenen: Geen
Onze producten worden bereid in een niet glutenvrije omgeving.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.